For tilreisende som kommer til Hamar i jobbsammenheng, eller deg som kommer hit for å ta deg en avslappende langhelg, så finnes det mange gode muligheter for å finne seg et hotell i særklasse. Blant disse mest populære hotellene så finner du blant annet Scandic Hamar og Clarion Collection Astoria. Scandic Hamar er det hotellet som rett og slett ligger høyest oppe på listen av tilfredshet skal vi tro alle gjestene som kommer til byen. Hva er det som gjør at dette hotellet er så godt likt? Dette skal vi finne ut her, i tillegg til å se på de gode kvalitetene til Clarion Collection Astoria.

Særtrekkene til Scandic Hamar og Clarion Collection Astoria

En rask kikk på nettet viser at Scandic Hamar og Clarion Collection Astoria skiller seg ut blant de andre hotellene på Hamar. Dette er helt tydelig de mest anbefalte hotellene dersom du ønsker å bo her en langhelg eller en lengre periode. Først og fremst skal vi se på Scandic Hamar som ligger midt i Hamar sentrum. Aller mest skryt har dette hotellet fått for frokosten sin. Scandic Hamar får også gode tilbakemeldinger på sine ansatte som skal være veldig serviceinnstilte. Når det gjelder Clarion Collection Astoria så skal dette ifølge tidligere gjester være et dyrevennlig hotell, i tillegg til å ha en sentral beliggenhet.

Andre gode kvaliteter ved Scandic Hamar og Clarion Collection Astoria

Noe annet som er verd å merke seg om du bestiller rom på et av disse hotellene i Hamar, så er det at frokosten er inkludert i prisen. Du som gjest vil også ha tilgang på gratis Wi-Fi og babysenger om du har med familien din og har småbarn. Andre goder som er inkludert er blant annet stor TV og gratis rengjøring av rommene. Ellers så sørger den sentrale beliggenheten for at du vil komme deg kjapt dit du skal, enten du skal på konferanse med jobben eller møte slekt og gode venner. Ønsker du også å ha med kjæledyret ditt så er det også mulig.

Airbnb-leiligheter til leie på Hamar

Hittil har vi fokusert på de beste og mest populære hotellene å overnatte i på Hamar. En annen god mulighet for overnatting som også ofte er rimeligere for deg som skal besøke byen er Airbnb. Airbnb-leiligheter kan du leie frittstående sammen med familien din og ha denne for deg selv hele perioden som du skal bo der, eller velge å leie et rom hos eieren av boligen. Dette er ofte veldig trivelig og sosialt, og rimeligere for deg som skal leie. Det viktigste å finne ut av før du skal leie er pris per natt, hvilke rom du kan oppholde deg i og andre regler som følger med leieforholdet.

Fordelene ved å leie Airbnb-leilighet på Hamar.

Både det å bo på hotell eller å leie en Airbnb-leilighet på Hamar har sine fordeler og ulemper. En av de største fordelene ved å leie seg en Airbnb-leilighet er uansett prisen. Leier du en av disse kan du komme ned i omtrent halvparten av hva det vil koste deg å leie et hotellrom for en natt. Du vil også kunne få andre goder ved å leie gjennom Airbnb. Noen av de andre godene er definitivt at du vil bli godt kjent med dem som du skal leie hos, og skaffe deg verdifull kunnskap om aktiviteter og arrangementer i nærområdet.

Oppsummering av overnattingssteder på Hamar

Som vi har sett ovenfor så finnes det mange muligheter for deg som skal besøke Hamar enten du ønsker å bo på hotell, eller du heller ønsker å gjøre oppholdet mer personlig gjennom å Airbnb-leilighet eller rom i byen. På hotellene som Scandic Hamar så er fordelene at du får tilgang til gratis frokostbuffé, det er sentral beliggenhet og til og med kjæledyrvennlig. Når det kommer til Airbnb-leilighetene og rommene så er det mulig å leie billig, og noen steder så sparer du opptil 50 prosent. I tillegg vil du få gode tips og veiledning angående aktiviteter og annet som Hamar kan tilby gjennom Airbnb.